Top nume de copii in 2013

Top nume de copii in 2013

Intrati in 2013, dupa un an in care s-a tot prevazut sfarsitul lumii de cateva ori (si acesta nu a mai venit ...), 2013 este anul dominat de modernism, ratiune si forta. Asadar, cand cautati numele bebelusului vostru, lasati in urma tot felul de preziceri de la babe, si aruncati-va sufletul cu speranta catre adavar, ratiune, stiinta si echilibru. De altfel, sa nu uitam ca la 4 februarie 2013nincepe noul an chinezesc al Sarpelui Negru - an care care pana la 4 februarie 2014 va sta sub semnul inteligentei si masurii.

Conform zodiacuui chinezesc, oamenii care se nasc sub semnul Sarpelui Negru sunt oameni foarte inteligenti, si scumpi la vorba care nu vor avea griji finaciare in viata. Pe de alta parte, acestia sunt de multe ori egoisti chiar daca vor face eforturi reale sa ii ajute pe altii mai putini norocosi ca ei. In spatele unui calm aparent, oamenii nascuti sub semnul Sarpelui Negru sunt intensi si pasionali.

De aceea, pentru bebelusii nascuti in 2013, astrologii propun nume puternice si cu semnificatie aparte.

Top nume de fete nascute in 2013

Ada

Numele Ada are origine ebraica si inseamna: dulce sau de origine nobila. In credinta africana, Ada semnifica: prima fata nascuta in timp ce in semnificatia numelor engleze, Ada semnifica: fericita. Variante frumoase ale numelui Ada sunt: Adelaida, Adelina sau Adalia.

Alicia

Alicia este un nume de origine greaca si semnifica: cea sincera. Latinii au folosit acest nume dandui semnificatia de: cea dulce. Fetele cu numele de Alice sau Alicia sunt practice si deseori ajung sa aiba multa putere in mainile lor, fiind capabile sa isi indeplineasca visele. Deoarece se focuseaza foarte mult pe afaceri si businees, tind insa sa isi neglijeze viata privata si relatiile de dragoste.

Olivia

Olivia este un nume de origine latina si inseamna: simbol al pacii. Fetele care poarta acest nbume au tendinta de a fi pasionate de visele si interesele lor, sunt pline de compasiune si intuitive, romantice si pline de intelegere. Fetele cu numele de Olivia sunt romantice si se indragostesc usor dar la fel de usor pot fi ranite in dragoste.

Magdalena

Magdalena este un nume de origina biblica si semnifica Femeia din Magdala. Maria Magdalena din Biblie era din Magdala, o regiune de langa Marea Galileei. Fetele cu numele de Magdalena, au tendinta de a fi ordonate si pretuiesc cu mare sfintenie adevarul, justitia si disciplina. Au un talent nativ de a pastra si cheltui foarte bine banii iar datorita naturii lor foarte eficiente si practice au tentinta de a fi uneori cam conservative.
Varianta frumoasa a acestui nume este: Madga.

Sofia

Sofia este un nume de origine greaca si semnifica: inteligenta, sau cea inteligenta. Cifra norocoasa a acestui nume este 7. Fetele cu acest nume au tendinta de a fi mai tacute, avand marea dorinta de a analiza si intelege lumea in care traiesc, incercand sa-i afle marile enigme.

 

Victoria

Da, pentru ca intotdeauna cineva va trebui sa fie victorios :)Numele Victoria este un nume de origine latina. In latina inseamna ... asa cum va puteti da seama: cea victorioasa. O purtatoare celebra a acestui nume este Regina Victoria. Numar norocos: 7.

 

Femeile care poarta acest nume au caitati excelente de analiza, intelegere si invatare. Au o tendinta de a fi mistice, de a filozofa si au calitati native a educa pe altii. Cand li se prezinta o problema, aceste femei au calitatea de a gandi liber si in perspectiva. SUnt desero persoane solitare si melancolice.

Nume de baieti pentru 2013

Leonardo

Leonardo este un nume de provenienta italiana. In limba italiana, semnificatia acestui nume este: Leul cel unic. Si poate ca nu intamplator, Leonardo da Vinci este considerat ca fiind cel mai inteligent si creativ om care a trait pe acest planeta noastra.

Numarul norocos al acestui nume est 3. Persoanele cu acest nume au tendinta de a fi creative si au o chemare speciala pentru arte. Iubesc viata si le place sa fie permanent in centrul atentiei, dedicandu-si multa energie si bani activitatilor care le aduc placere si satisfactie.

Luca

Luca este un nume de origine italiana iar semnificatia lui este: Lumina. Cifra norocoasa a acestui nume este 4. Baietii care au acest nume au tendinta de a-si construi viata pe temelia ordinii si adevarului. Pretuiesc justitia si disciplina chiar daca uneori sunt dominati de reactii temperamentale. Sunt practici si stiu foarte bine sa adune si sa salveze bani, reusind sa contruiasca multe lucruri frumoase in viata.

Remus

Remus este un nume de origine latina iar semnificatia lui este: Fondatorul Romei. Cifra de noroc a acestui nume este 8. Baietii cu acest nume sunt puternici si au tendinta de a deveni lideri. Pretuiesc adevarul si justitia si au mult curaj avand un talent nativ de a conduce si a fi manageri.

Stefan

Stefan este o varianta a numelui grecesc Stefano care inseamna: cununa de lauri. Cifra norocoasa este 8. Barbatii care au acest nume sunt foarte puternici, competenti si practici si desoeri obtin in viat amulta putere si averi. Au un talent nativ in activitati comeciale si stiu sa isi faca transforme visele in realitate. Si nu isi uita visele :) insa datorita faptului ca isi dedica multa energie si pasiune afecerilor isi neglizeaza uneori viata personala.

Victor

Ei bine, sa ne bucuram ca nu a venit sfasitul lumii si ca am invins fortele raului - deci victorie. De aici, si numele de Victor. Victor este un numar de origine latina si inseamna: castigatorul. Cifra norocoasa: 6. Barbatii cu acest nume iubesc stabilitatea si se bucura de o familie stabila si iubitoare