Nume de fete 2019 - Anul Porcului

Nume de fete 2019 - Anul Porcului

Nume de foc considerate a fi cele mai norocoase pentru fetele nascute in Anul Porcului!

Anul nou chinezesc in 2019 incepe marti 5 februarie si se sfarseste pe 24 ianuarie 2020. Anul Porcului de 2019 vine dupa Anul Cainelui (2018) si este inainte de anul Sobolanului de Metal din 2020.

Pentru parintii ai caror copii se nasc in 2019, stirile sunt forte bune pentru ca Anul Porcului de 2019 este un an de noroc si avutie.

Anul Porcului 2019: anul avutiei si noroculi

Porcul ocupa locul 12 in Calendarul Chinezesc. Conform calendarului, esti Porc daca esti nascut in acesti ani: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Conform calendarului Chinezesc, anul 2019 este un an ideal pentru a face bani si un an superb pentru a investi. 2019 va fi un an plin de bucurii, un an al prieteniei si dragostei pentru toti cei nascuti in acest an. Un an auspicios pentru ca Porcul atrage succes in toate sferele vietii.

In 2019, elementul predominant este pamantul - ca si anul anterior. Elementul pamant este asociat cu Porcul dar de data aceasta este in forma Yin. De aceea, un copil care se naste in 2019 este un Porc Yin.

Anul porcului de pamant 2019 are mai mult sau mai putin aceeasi compozitie energetica ca si anul precedent - anul Cainelui de Pamant 2018.

Conform intelepciunii chinzesti, deficienta de foc si metal il poate face pe copilul nascut in acest an mai putin entuziast si mai putin sensibil la lumea din jurul sau. De aceea, pentru a ajuta la rebalansarea energetica a copilului, inteleptii chinezi sunt de parere ca ar fi util sa dai copilului nascut in acest an un nume sau doua, legate direct de elementl Foc si Metal.

Nume recomandate pentru copiii nascuti in 2019 - in funtie de cele 5 elemente din balanta chineza:

Nume pentru fete

Lemn

Roza, Rose, Rozalia, Arava, Artemis, Hortensia, Iris, Crina, Penelope, Jasmina, Cherry, Chloe, Clementina, Elona, Greta, Gretel, Hazel, Heather, Iacinta, Eloise, Ivy, Aloe, Briana, Cella, Silvia, Olivia, Beverly, Xyilda, Lindsay, Daisy, Margareta, Nelia, Tamara, Yasmine, Heidi

Foc

Numele de foc sunt considerate a fi cele mai norocoase pentru fetele nascute in 2019

Elena, Lana, Nely, Lucia, Aurora, Enya, Eliana, Edna, Ilona, Lena, Serafina, Agnes, BArbara, Delia, Gia, Ignatia, Ariel, Munira, Nora, Nur, Samatha, Amber, Sharon,Karina

Pamant

Gaya, Cintia, Ambre, Jade, Ashley, Inika, Nikita, Nedra, Asa, Hermione, Herta, Georga, Dunia, Marwa, India, Riana, Cheyene, India, Rolanda, Yolanda

Metal

Luiza, Luisa, Kate, Candy, Eileen, Nina, Tea, Tesa, Zarina, Ariana, Aranka, Aurelia, Oriana, FIda, Nubia, Mai, Bianca

Apa

Adia,Oceana, Morgan, Morgana, Maya, Coralia, Lia, Meredith, Mirela, Marlene, Marilena, Murial, Ondine, Ara, Cordelia, Gal, Indra, Laguna, Lana, Naomi, Thalasa, Pinar, Lyn, Liana.

Caracter si personalitate

Copilul nascut in anul chinezesc al porcului este robust, flegmatic, inteligent si norocos. Copilul Porc este atasat de parinti si ii asculta pentru ca intre el si parinti se dezvolta o legatura puternica. Intotdeauna bine intentionat, copilul Porc vrea sa ii atinga pe cei din jurul sau cu umor, intentii bune si ganduri pozitive. Este tolerant si are fair-play - avand un temperament moderat. Vede intotdeauna partea plina a paharului, ceea ce este o mare calitate. Pe de alta parte, este un pic credul si din aceasta cauza exista riscul ca altii sa profite de bunatatea lui.

Este de remarcat ca, inca din copilarie, copilul Porc isi dovedeste robustetea personaltiatii sale, iar parintii observa usor ca nu este genul care sa planga pe umerii altora. Copilul Porc are deja o foarte buna memorie insa nu este genul care sa faca mai mult decat vrea el. Din fericire, copilul Porc este un bun intelegator al situatiilor si se poate usor adapta la diverse momente mai putin usoare. Inca de la o vasta frageda, Porcul dezvolta un puternic simt al responsabilitatii. Tocmai de aceea, parintii sai ii pot incredinta multa incredere inca de la varste fragede.

Chiar daca pare robust si nepasator in multe situatii, copilul Porc are mare nevoie de dragostea parintilor. Pentru ca, in pofida aparentei sale solide, copilul Porc nu reuseste sa isi arate sentimentele negative. Daca acest copil are o mama sau un tata iresponsabil, incearca mai dragraba sa se convinga pe sine ca el este vina acestei situatii pentru ca, pentru el, nimic nu este mai pretios decat familia lui. Acet copil are nevoie de activitati sportive sau artistice bine programate pentru a-si putea crea abilitatea de a-si exprima sentimentele, mai departe in viata de adult.

Despre nume de copii, merita citit si:

Alegerea numelui copilului in functie de numerologie
Topul celor mai neobisnuite nume de copii alese de celebritati in 2015

Nume de fete

Nume unisex pentru copii

Top 200 nume de copii in Olanda

Nume de copii ale celebritatilor

Top nume de copii pentru 2012

Nume de printese petru fete

Top nume de copii in Romania

Ce nume de copii aleg oamenii bogati din lume?

Top zece nume de copii in SUA
 

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

   

   

    

    Nume  Sex  Origine Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume  de pe internetul romanesc!  

Generator de nume norocoase de copii

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie.