Nume pentru copilasii nascuti toamna

Nume pentru copilasii nascuti toamna

Copii nascuti toamna sunt mai buni la sport se pare. Iata o selectie speciala de nume de copii pentru bebelusii nascuti toamna.

Nume de copii nascuti toamna

Sa incepem cu vestile bune. Un studiu facut la o universitate din Marea Britanie a evidentiat ca acei copii nascuti toamna sunt mai buni la sport decat cei nascuti in alte anotimpuri.

Astfel, copiii nascuti in lunile noiembrie si octombrie sunt intr-o forma fizica mai buna, sunt mai puternici si mai robusti decat cei nascuti in celelalte 10 luni ale anului, in special fata de cei nascuti in lunile aprilie si iunie, sustine un studiu recent realizat de unul dintre principalele centre britanice specializate in activitatea fizica a preadolescentilor si adolescentilor. Si, iata ca si Nadia Comaneci, sportiva celebra a Romaniei - e nascuta toamna, mai precis in luna noiembrie. Citeste aici: Copiii nascuti toamna: de ce au o afinitate pentru sport

In plus, un studiu la Universitatea din Chicago, SUA a relevat că bebeluşii născuţi toamna, între lunile septembrie şi noiembrie au mai multe şanse să sărbătorească cea de-a 100 aniversare decît ceilalţi, în pofida faptului că zilele sunt mai scurte, iar nopţile mai lungi. Această nouă cercetare pare să aprobe faptul că momentul naşterii, mediul, circumstanţele, temperatura afectează procesul ulterior de dezvoltare, comportamentul şi starea generală de sănătate a unui organism.

Si pentru ca sunt speciali si puternici, haideti sa trecem in revista o serie de propuneri foarte speciale de nume de copii - pentru acesti bebelusi nascuti toamna. 

Nume de fete nascute toamna

Crisanta - este un nume de origina spaniola si ne duce gandurile catre floarea puternica a toamnei: Crizantema. Nu are nici o legatura cu mai comunul nume: Cristina. Numar norocos: 2.

Adela este un nume puternic, de origine Latina si are semnificatia: cea nobila. Numar norocos: 5 Ca variante frumoase amintim: Ada, Adelina, Adelaida, Aleida

Andrada - este o varianta a numelui Andra- care este desigur varianta feminina a frumosului nume romanesc Andrei. Este un nume de origine greaca si are semnificatia: cea curajoasa.

Camelia - este un nume frumos de inspiratie florala. Numar norocos: 7. In limbaj floral Camelia denota admiratie si perfectiune. Ne duce cu gandul la romanul Dama cu Camelii a lui Alexandre Dumas.

Dalia - este o varianta a numelui Dahlia. Este de origina ebraica si are semnificatia: cea fina. Numar norocos: 11 . Fetele cu numele de Dalia sunt in general foarte ambitioase si vor sa fie inspirationale pentru altii.

Ecaterina: este un nume de origine greaca cu semnificatia: Inocenta. Numar norocos: 4. Fetele cu acest nume se bucura de un echilibru al vietii personale si sunt creative, iubind muzica.

Octavia - varianta feminina a puternicului nume: Octavianus. O varianta frumoasa este desigur Octaviana. Numar norocos: 11.

Marciana - este numele unei sfinte de toamna - mai exact in ziua de 25 octombrie este ziua sfantulu Marcian. Atat Marcian (pentru baieti) cat si Marciana sunt nume frumoase. Este un nume de origina spaniola  si este un nume dedicat zeului Marte. O varianta nteresanta este: Marcia.

 

Nume de baieti nascuti toamna

Adam -  are semnificatia de: fiu al pamantului roditor. Adam este primul nume pe care l-a creat Dumnezeu si apare in Vechiul Testament, la inceputurile sale. Este un nume echilibrat, de oribine ebraica de mare incarcatura biblica. Are cateva variante interesante ca: Aidan si Axel.

Andrei - este poate cel mai puternic nume al toamnei - pentru ca este un nume pur romanesc, de mare putere si semnificatie. In calendarul Crestin Orotodox, sfantul Andrei se sarbatoreste pe 30 octombrie.  Nume norocos: 6. De citit: Sfantul Andrei - Sarbatoare romaneasca

Antim - este un nume de origine indiana si are semnificatia: ultimul. Nume norocos: 10. In calendarul Crestin Ortodox, sfantul Antim se serbeaza pe 3 septembrie.

Octavius - este un nume latin care semnifica "al optulea" de unde si luna de toamna care ii poarta numele: Octombrie. O varianta frumoasa este desigur Octav sau Octavian. Primul rege al imperiului roman: Augustus - era numit de fapt Caius Octavianus sau Octavian, inainte de a deveni imparat. Cei care poarta acest nume sunt nascuti cu abilitati de lider. Numar norocos: 11.

Codrin: Este un nume pur romanesc si are origine pre-romana fiind des intalnit la populatiile din Tracia si Dacia. Numele ste derivat din cuvantul trac: codru . Este un nume cu mare incarcatura magica, in care protectoare este insasi mama-natura.

Ciprian - este un nume de origina latina si derica de la Cyprianus - adica cel din Cipru. Atenti la detaliu si nascuti a fi lideri au o mare capacitate de a conduce si de a se face ascultati. Viitori buni politicieni. Nume norocos: 5.  In calendarul Crestin Ortodox, sfantul Ciprian se serbeaza pe 2 octombrie.

Despre horoscopul copiilor nascuti toamna, cititi


Copilul Balanta
Septembri 23 - Octombrie 22


Copilul Scorpion
Octombrie 23 - Noiembrie 21

 


Copilul Fecioara
August 23 - Septembrie 22

 Nume de copii pentru copilasii nascuti vara de citit si: Nume de copii pentru copilasii nascuti vara.

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:
Top nume de copii in Romania

Cele mai frecvente cinci prenume de baieti, in Romania sunt Gheorghe, Ioan, Constantin, Vasile si Alexandru. Copiii nascuti in ultimii trei ani se numesc, cel mai adesea, Andrei, Alexandru,… ... citeste mai departe

Nume de copii ale celebritatilor

Ce face un nume de copil sa fie cool? Numele cool sunt, de obicei, nume care nu sunt foarte frecvente. Ele sunt adesea alcatuite din diverse nume, provin din culturi diferite, au o pronuntie… ... citeste mai departe

Asa alegi un nume unic pentru copilul tau

Alegerea unui nume pentru copilul tau nu este uneori un lucru simplu.  Aceasta sarcina nu este doar dificila si incredibil de importanta dar, de asemenea, pe de alta parte poate oferi multa… ... citeste mai departeGenerator de nume norocoase de copii

 

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume de pe internetul romanesc!

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex Origine


 

Va asteptam pe forumul special creat:
 

Nume de copii
Despre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...