Feng Shui si alegerea numelui copilului

Feng Shui si alegerea numelui copilului

 

Chinezii aleg numele copiilor lor in functie de cele cinci elemente feng shui: Focul, Lemnul, Apa, Metalul, Pamantul. Este important de stiu carui element ii apartine copilului - prin anul nasterii. Iata ce legatura este intre alegerea numelui copilului si energia Feng Shui.

- despre alegerea numelui copilului si Feng Shui, veti citi:
Feng Shui si echilibrul numelui
Energia Chi din numele copilului
Despre Feng Shui
Generator de nume norocoase
Tot despre nume de copii
Forumul Odiseea sarcinii

Feng Shui si echilibrul numelui

In filozofia chineza, Feng Shui inseamna vant iar Shui inseamna apa. Si, nu intamplator, fericirea si echilibrul se gasesc atunci cand aceste doua elemente sunt in perfecta armonie. Dar, inclusiv numele - aceasta combinatie de litere care ne urmareste toata viata, poate avea un rol hotarator in armonizarea celor doua elemente de care care depinde insusi echilibrul vietii.

Energia Chi din numele copilului

Da, numele unui copil nu se da intaplator pentru ca el contine o energie sacra a carui intensitate il poate ajuta sau nu de-a lungul vietii.
Vechii chinezi stiau acest lucru si nu intamplator, au reguli de Feng Shui si atunci cand e vorba despre alegerea numelui copilului.

Chinezii aleg numele copiilor lor in functie de cele cinci elemente feng shui: Focul, Lemnul, Apa, Metalul, Pamantul. Este important de stiu carui element ii apartine copilului - prin anul nasterii.


Aceste elemente influenteaza intreaga noastra viata si reprezinta cinci moduri diferite de manifestare ale energiei Chi.

De exemplu, pentru un copil nascut intr-un an de foc, parintii vor alege un nume care sa includa un element legat de lemn / copac - pentru ca lemnul naste foc si se creeaza astfel o energie perfecta.

Un copil nascut intr-un an de apa - are nevoie de elemente din spectrul energiei Pamantului - asadar nume de energii care populeaza pamantul.

 Un copil nascut intr-un an de metal - are nevoie de nume care sunt legate de energia apei. Iata un tabel in care poti gasi elementul corespunzator anului nasterii - conform filozofiei chineze.

.
 

Va asteptam pe forumul special creat:
 

Nume de copii
Despre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...